novembre 2024 | ||||||
d | d | d | d | d | d | d |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 Conceptes bàsics i objectius de l’assignatura. La gastronomia com a fet cultural....... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 La gastronomia en l’antiguitat clàssica. De l’herboristeria i la dietètica. ...... | 12 La funció simbòlica del menjar: religió i l’opi del poble: comportaments propis ...... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 La filosofia darrere del vegetarianisme, la frugalitat i la cuina com a ofici degradat....... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
desembre 2024 | ||||||
d | d | d | d | d | d | d |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 Marx i el vi: la teoria del valor va néixer de les vinyes. El vi com a vincle d’unió...... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 Crítica al capitalisme: la revolució està en el carro de compra. La filosofia ...... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |