EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: El món del formatge i les seves combinacions amb begudes. (Presencial a Olot). 30h

Fechas
6, 13, 20, 27 eta 31 de urria eta 3, 10 eta 17 de azaroa de 2022
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Vila Ferran
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 1º Cuatrimestre
Descripción

TAST DE FORMATGES I NIVELL.

Conèixer els tipus d ’elaboració diferents: pasta tova, pasta rentada, quallada, fresc, curat, semi......

Inclou tast de formatges.

TAST DE FORMATGES II NIVELL.

Aprofundir Tº de cocció , d’emmagatzematge,....

Ampliar zona geogràfica de tipus de formatge

Inclou tast de formatges

TAST DE productes vitivinícoles. Iniciació al tast dels vins.

Conceptes generals d’ enolologia i de viticultura.

Comprendre l'art de les combinacions.

Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED