EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: El pas a pas de l'alimentació conscient.

Fechas
9, 16, 23 y 30 de enero, 6, 13, 20 y 27 de febrero y 6 y 13 de marzo de 2025
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Presas Quintana Clàudia
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 2º Cuatrimestre
Descripción

En aquest curs aprendrem a interpretar l'etiqueta dels aliments i a detectar ràpidament el sucre afegit. Descobrirem esmorzars i berenars originals i idearem el famós plat saludable, evitant així el consum dels ultraprocessats. Per altra banda, millorarem la planificació i l'organització de la nostra alimentació per facilitar el nostre dia a dia, estalviar temps, diners i malbaratar aliments. A més, experimentarem tècniques per conservar verdures i fruites sense utilitzar sucres i parlarem de com fer front a la gana emocional, tot cuinant dolços saludables. Pren consciència. Simplifica't els àpats. Gaudeix com mai.  15 h

LLOC: Girona - ESPAI FUNDACIÓ LA CAIXA

Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED