EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: Pas a pas de l'alimentació conscient

Fechas
3, 17, 24 and 31 de October, 7, 14, 21 and 28 de November and 12 and 19 de December de 2024
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Presas Quintana Clàudia
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 1º Cuatrimestre
Descripción

En aquest curs aprendrem a interpretar l'etiqueta dels aliments i a detectar ràpidament el sucre afegit. Descobrirem esmorzars i berenars originals i idearem el famós plat saludable, evitant així el consum dels ultraprocessats. Per altra banda, millorarem la planificació i l'organització de la nostra alimentació per facilitar el nostre dia a dia, estalviar temps, diners i malbaratar aliments. A més, experimentarem tècniques per conservar verdures i fruites sense utilitzar sucres i parlarem de com fer front a la gana emocional, tot cuinant dolços saludables. Pren consciència. Simplifica't els àpats. Gaudeix com mai. 

DURADA: 15h

LLOC: Girona - ESPAI FUNDACIÓ LA CAIXA

Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED