EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: Pas a pas de l'alimentació conscient

Fechas
3, 17, 24 y 31 de octubre, 7, 14, 21 y 28 de noviembre y 12 y 19 de diciembre de 2024
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Presas Quintana Clàudia
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 1º Cuatrimestre
Descripción

En aquest curs aprendrem a interpretar l'etiqueta dels aliments i a detectar ràpidament el sucre afegit. Descobrirem esmorzars i berenars originals i idearem el famós plat saludable, evitant així el consum dels ultraprocessats. Per altra banda, millorarem la planificació i l'organització de la nostra alimentació per facilitar el nostre dia a dia, estalviar temps, diners i malbaratar aliments. A més, experimentarem tècniques per conservar verdures i fruites sense utilitzar sucres i parlarem de com fer front a la gana emocional, tot cuinant dolços saludables. Pren consciència. Simplifica't els àpats. Gaudeix com mai. 

DURADA: 15h

LLOC: Girona - ESPAI FUNDACIÓ LA CAIXA

Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED