EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: El pas a pas de l'alimentació conscient II (15 hores). Activitat gratuïta amb la col·laboració de Fundació La Caixa. Lloc: Plaça Poeta Marquina, 10, 17002 Girona

Fechas
11, 18 eta 25 de urtarrila, 1, 8, 15, 22 eta 29 de otsaila eta 7 eta 14 de martxoa de 2024
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Presas Clàudia
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 2º Cuatrimestre
Descripción

Al llarg d'aquest curs aprendrem a interpretar l'etiqueta dels aliments i a detectar ràpidament el sucre afegit. Descobrirem esmorzars i berenars originals i idearem el famós plat saludable, evitant així el consum dels ultra processats.

Per altra banda, millorarem la planificació i l'organització de la nostra alimentació per facilitar el nostre dia a dia, estalviar temps, diners i malbaratar aliments. A més, experimentarem tècniques per conservar verdures i fruites sense utilitzar sucres i parlarem de com fer front a la gana emocional, tot cuinant dolços saludables.

Pren consciència. Simplifica't els àpats. Gaudeix com mai.

NOTA: S'adjunta el Programa.

Archivos de la asignatura
Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED