EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: El pas a pas de l'alimentació conscient I (15 hores). Activitat gratuïta amb la col·laboració de Fundació La Caixa. Lloc: Plaça Poeta Marquina, 10, 17002 Girona.

Fechas
5, 19 eta 26 de urria, 2, 9, 16, 23 eta 30 de azaroa eta 14 eta 21 de abendua de 2023
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Presas Clàudia
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 1º Cuatrimestre
Descripción

Al llarg d'aquest curs aprendrem a interpretar l'etiqueta dels aliments i a detectar ràpidament el sucre afegit. Descobrirem esmorzars i berenars originals i idearem el famós plat saludable, evitant així el consum dels ultra processats.

Per altra banda, millorarem la planificació i l'organització de la nostra alimentació per facilitar el nostre dia a dia, estalviar temps, diners i malbaratar aliments. A més, experimentarem tècniques per conservar verdures i fruites sense utilitzar sucres i parlarem de com fer front a la gana emocional, tot cuinant dolços saludables.

Pren consciència. Simplifica't els àpats. Gaudeix com mai.

NOTA: S'adjunta el Programa.

Archivos de la asignatura
Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED