EspañolEnglishEuskeraCatalà

Asignatura: Alimentació saludable a partir dels 50 anys. (Presencial a Figueres). 30h

Fechas
Del 5 de octubre de 2022 al 8 de febrero de 2023
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Herrera Puente Alícia
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 1º Cuatrimestre
Descripción

Els objectius del curs són aprendre els principis bàsics de l’Alimentació Saludable i com portar-los a la pràctica per estar sa i amb energia. Es parlarà de les malalties metabòliques (diabetis, sucre, colesterol, hipertensió...) i com combatre-les a través de l’alimentació. S’ensenyarà a planificar menús saludables adaptats als gustos dels participants. Es tractarà el tema de la importància de l’exercici físic i maneres d’incorporar-lo a la vida. Parlarem de les dietes «de moda» coma la vegana, vegetariana, macrobiótica, etc.  Es donaran pautes per fer receptes de menjars saludables, i receptes per controlar l'estrès i l’ansietat. Parlarem també d’alimentació conscient.

Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED