EspañolEnglishEuskeraCatalà

UNED Sénior

UNED Senior

Asignatura: Guanyem benestar i salut millorant la manera d' alimentar-nos( Sènior) . (Presencial a Olot). 30h

Fechas
2022/10/4 - 2023/2/14
Aulas
Espacios en los que se desarrolla:
Profesores que la imparten
Vayreda Casadevall Montserrat
Cuatrimestre
Esta asignatura se impartirá en el 1º Cuatrimestre
Descripción

No hi ha una sola manera de fer les coses bé, es tracta d'establir les bases per una correcta nutrició i construir un criteri propi. D'aquesta manera es podran prendre bones decisions a l'hora de menjar i planificar els àpats. Amb unes bases facils i la dosi d'informació justa i necessària, es pot assolir el coneixement que necessites per integrar bé els conceptes nutricionals i saber què menjar en cada moment. Els aliments que ingerim no són només un plaer, són vitals per l'ésser humà i ens poden provocar conseqüències inesperades. Tots sabem que hem de menjar bé, però poques vegades entenem perquè serveix fer-ho bé i com ens beneficia.

Partint des d'una visió actualitzada de la nutrició, el propòsit d'aquest curs és explicar de manera planera perquè hem de cuidar la nostra alimentació i així des de la comprensió ens serà més fàcil trobar la motivació per portar-ho a la pràctica. Seran classes interactives i participatives, on es pretén que a partir de preguntes ens qüestionem algunes veritats absolutes de la nutrició que avui en dia són obsoletes i ens posem al dia d'una ciència que no deixa d'evolucionar.

Si tu també et fas un embolic amb tots els nous conceptes, dietes actuals, microbiota, dejuni... participa a aquest curs. Aprendrem a planificar el nostre dia a dia, construir un menú, fer la llista de compra, preparar receptes velles amb conceptes nous, intentant aconseguir sempre que el menjar ens sigui fàcil i plaent.

Saltar al contenido
  • Facebook

  • Twitter

  • UNED