Portal Web de la UNED, Universidad Nacional de Educación a Distancia

Logo de la UNED
30 de noviembre de 2019

Introducció a la Química

Imprimir PDF

Aquesta sessió se centra en la presentació de conceptes que permetin a l'alumne desenvolupar coneixements teòrics sobre la Química bàsica.

Es considera que aquesta sessió és un curs introductori centrat en els conceptes bàsics que participen en les reaccions químiques i l'estequiometria. A més, es farà especial èmfasi en la resolució de problemes químics, amb l'objectiu que l'alumnat adquireixi coneixements necessaris per al seu desenvolupament professional.

Lugar y fechas
30 de noviembre de 2019
De 09:00 a 13:00 h.


Presencial
Esta actividad se desarrolla presencialmente.
Programa
 • sábado, 30 de noviembre
  • 09:00-13:00 h. 1. Conceptes bàsics
   2. Propietats de les substàncies
   3. Unitats de concentració: Gasos i líquids
   4. Reaccions químiques: Tipus igualació.
   5. Càlculs estequiomètrics
   • Valentina Busccio 
Inscripción

Nombre mínim d’inscrits: 15

Si ha realitzat el pagament mitjançant ingrés o transferència bancària, ha d'enviar el justificant a: activitats@barcelona.uned.es
Places limitades

Devolució de l'import de la inscripció: es retornarà l'import de matrícula per motius imputables al Consorci, per falta d'inscripcions, i per a qualsevol altra mena de devolució serà necessari presentar la petició degudament justificada

  Matrícula Ordinaria
Precio12 €
Ponente
Valentina Busccio
Dirigido a
Als estudiants dels Graus de Ciències i Enginyers Industrials que no han cursat Química prèviament o que fa més de dos anys que no cursen assignatures relacionades amb la Química.
Objetivos
Al finalitzar la sessió, l’estudiant ha de ser capaç d’utilitzar i interpretar correctament el llenguatge químic i els conceptes bàsics de la Química. A més, ha de ser capaç de resoldre càlculs estequiomètrics.
Metodología
Exposició dels continguts per part del professor i resolució de dubtes. Realització d’exercicis i activitats que ajudaran l’alumnat a assolir i consolidar els coneixements adquirits.
Más información
UNED Provincia de Barcelona
Avda. de Rio de Janeiro, 56-58
08016 Barcelona Barcelona
93 396 80 59 / suportestudiant@barcelona.uned.es